Pojačana frekvencija vozila na GP Izačić - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Pojačana frekvencija vozila na GP Izačić

Na graničnom prelazu Izačić pojačana je frekvencija vozla, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta. U RS jutros se saobraća uz povoljne vremenske prilike i zadovoljavajuću prohodnost većine magistralnih i regionalnih putnih pravaca. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na…

Na graničnom prelazu Izačić pojačana je frekvencija vozla, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

U RS jutros se saobraća uz povoljne vremenske prilike i zadovoljavajuću prohodnost većine magistralnih i regionalnih putnih pravaca.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na sitnije odrone kamenja i zemlje na kolovoz. Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Privremeno postavljena saobraćajna signalizacija reguliše saobraćaj na dionicama gdje su u toku sanacioni radovi, a njeno poštovanje je zakonski obavezno.

U FBIH saobraća se uz pojačanu frekvenciju vozila. Zbog sanacionih radova na autoputu A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever, u dužini od dva km vozila saobraćaju dvosmjerno.

Podsjećamo, iz bezbjednosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Danas objavljeno

Bjeloruska policija uhapsila oko 100 demonstranata na prvom ovogodišnjem protestu

M.

Strah od novog soja virusa zatvara granice; “Balkan kao Titanik”

M.

Srbija može biti peta u svijetu po stopi vakcinacije

M.

Ostavite komentar