Pogrešila Konstraktino ime pa je uporedila sa Svetom Petkom: "Samo sam vrisnula" - BIGportal.ba
Ex Yu

Pogrešila Konstraktino ime pa je uporedila sa Svetom Petkom: “Samo sam vrisnula”

Nakon što se hit Nade Topčagić “Jutro je” prošle godine, zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, čuo na otvaranju 71. Festivala italijanske kancone “Sanremo”, pevačica je izjavila da posle toga “može samo na Evroviziju”.

Ipak, Nada Topčagić se zadržala samo na uživanju u medijskoh pažnji koju je dobila zbog tog događaja, a zatim i zbog nastupa na Ibrahimovićevoj rođendanskoj proslavi u Milanu.

Nije učestvovala na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, ali je pratila takmičenje i prokomentarisala pobednicu Anu Đurić – Konstraktu i njenu pesmu “In corpore sano” koja je već postala svetski hit.

Ne samo što je istakla da je pobednica jedinstvena i da joj je drago što je pobedila, uspela je i da joj pogrešila umetničko ime a zatim je uporedila sa Svetom Petkom.

“Zvezda je rođena preko noći, ja sam pomno pratila i gledam i kažem: Ovo je zvezda, ovo je kraj, to je to, ja sam samo vrisnula. To je nešto što je drugačije. Drago mi je da je ona pobedila, nešto novo u muzici, novi pravac, bila je skromno obučena, nikakvi avioni, kamioni, nema golotinje. Drago mi je da nije prošla golotinja”, rekla je Nada i Konstraktu uporedila s Svetom Petkom.

“Komprosta… Jao, Ana. Konstrakta. Toliko je jedinstvena i posebna, mislim da će da pobedi, Evropa je nju već prihvatila, na svetskim je listama, bila je četvrta, to niko dosad nije doživeo. Meni ona deluje kao da je sa druge planete, njene oči morate da gledate, takva dubina je u tim očima, ti nju moraš da gledaš, ona bez šminke pleni, kao da je Sveta Petka, čak i liči”.

“Mene muž pita šta tražim da obučem više, ja uvek volim da budem zapažena i posebna. Konstrakta i ja umemo to da iznesemo. Delić slave sam imala i ja kao Komposta… Konstrakta… Ma, teško je zapamtiti ime, ali svaka joj čast”, ispričala je Nada u Novom jutru na Pink televiziji.

Danas objavljeno

Uhapšen Bojan Tomović

Vanja A

Jelisaveta Orašanin u miniću: “Ove noge”

Vanja A

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Ostavite komentar