POGODIO JE GROM IZ VEDROG NEBA: Perspektivna mlada surferka koja se spremala za Olimpijadu, tragično je umrla - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

POGODIO JE GROM IZ VEDROG NEBA: Perspektivna mlada surferka koja se spremala za Olimpijadu, tragično je umrla

Samo 22-godišnja talentovana surferka Ketrin Dijaz iz Salvadora umrla je tokom treninga na plaži u blizini njene kuće

Samo 22-godišnja talentovana surferka Ketrin Dijaz iz Salvadora umrla je tokom treninga na plaži u blizini njene kuće. Diaz je izabrala da surfuje okeanom, ali ga je grom pogodio nedugo nakon ulaska u vodu.

Hitna služba stigla je na mesto nesreće, pokušavajući da je oživi, ali je Ketrin umrla tačno na plaži. Prema svedocima, iznenadna promena vremena iznenadila ih je. Nije bilo naznaka da će biti oluje u petak, 19. marta, pošto je nebo bilo čisto.

Sportistkinja je trenirala za takmičenje ISA Vorld Surf Games, koje će se održati u Salvadoru u maju ove godine. Na ovom takmičenju, Ketrin je trebalo da se bori za kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, koje će se održati u julu. Surfovanje će premijerno biti izvedeno na ovogodišnjim Olimpijskim igrama kao takmičarski sport.

“Napustila nas je sjajna sportistkinja koja je predstavljala našu zemlju. Vidimo se uskoro, veliki borče. El Salvador je tužan”, napisala je Salvadoranska asocijacija surfera.

Ketrin Diaz je sahranjena prošle nedelje, navodi Ski Nevs . Mediji su podelili fotografiju njenog sanduka, pored kojeg je daska za surfovanje.

SK.

Danas objavljeno

Miki Pirs iz Mućki: Obolio od raka, obratio se javnosti

Vanja A

Stiže nova sezona legendarne animirane serije “Saut park”: Urnebesna proslava 25. rođendana

Vanja A

Kloi Kardašijan napali zbog previše fotošopa

Vanja A

Ostavite komentar