Pogledajte kako se možete naručiti na vakcinaciju protiv korone u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Pogledajte kako se možete naručiti na vakcinaciju protiv korone u Banjaluci

Dom zdravlja Banjaluka objavio je kako se sve osobe zainteresovane za vakcinaciju protiv protiv Covid-19, a koje imaju mjesto prebivališta u Banjaluci mogu prijaviti.

Naveli su da se građani mogu naručiti putem SMS/MMS poruke na broj telefona 065/1314, kao i putem timova porodične medicine.

“Svi građani zainteresovani za vakcinaciju protiv Covid-19 putem SMS/MMS poruke treba da na broj telefona 065/1314 pošalju sljedeće podatke: JMBG i ime i prezime. Time će biti automatski evidentirani u program za vakcinaciju”, pojasnili su iz Doma zdravlja Banjaluka.

Kako su pojasnili naručivanje putem timova porodične medicine vrši se putem telefonskog pozivanja Vašeg tima porodične medicine. “Medicinska sestra/tehničar će unijeti Vaše podatke i time ste završili proces prijave za vakcinaciju”, naveli su u saopštenju.

Iz Doma zdravlja Banjaluka su napomenuli da se prijavljivanje za vakcinaciju protiv Covid-19 trenutno vrši za građane sa hroničnim oboljenjima/stanjima koje predstavljaju povećan rizik za razvoj teške forme COVID-19, komplikacija ili smrtnog ishoda, ratne vojne invalide, osobe sa invaliditetom te osobe starije od 65 godina.

Nezavisne

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 26. i 27.09.2021.godine

Vanja A

Banjaluka: Savremeni radarski sistem kontroliše brzinu kretanja vozila

M.

Ove ulice danas će imati prekide u vodosnabdijevanju

M.

Ostavite komentar