4. Aprila 2022.

Pogledajte kako izgleda vila Vlade Divca

Big Portal

Njihova vila u Beogradu jedna je od najluksuznijih, a po enterijeru podsjeća na omanji hotel. Budući da je Ana Divac aktivna na društvenim mrežama, javnost je u više navrata bila u prilici da zaviri u unutrašnjost doma, koji bi mogao da se nađe na stranicama bilo kog prestižnog magazina o uređenju životnog prostora.

https://www.instagram.com/p/CMqthpmpl9L/?utm_source=ig_web_copy_link

U prvom planu su crno-bijele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata. Masivni komadi namještaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi.

Prostrani dnevni boravak, u kojem su svoje mjesto našla dva dvosjeda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom. To je, ujedno, omiljeni dio kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu.

https://www.instagram.com/p/CISvigCp7XK/?utm_source=ig_web_copy_link

Jedan dio zauzima bogato opremljena biblioteka, a supruga nekadašnjeg košarkaškog asa ne krije da najviše uživa u pogledu na umjetničku sliku u zlatnom ramu.

“Volim kad otvorim vrata mog beogradskog doma i vidim nju. Ona sve čini stvarnijim i uverljivijim u mom životu. Verujem u dobrotu, ljubav, saosećanje, radost, čuda”, rekla je Ana.

Iako je prilično angažovana na raznim poljima, a prije svega u humanitarnoj fondaciji koju su osnovali prije 15 godina, Ana Divac dozvoljava sebi i hedonističke momente – bilo da je riječ o slatkom zalogaju ili izležavanju u krevetu.

(Stil kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare