11. Februara 2022.

Pogledajte kako izgleda Faketa, sestra Lepe Brene koju rijetko pokazuje

Big Portal

Svojim ju je obožavateljima pokazala jednom prilikom na profilu na Instagramu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju s jednog od njenih nastupa, a pridružio im se i Faketin suprug Zoran. Mnogi su tada zaključili da imaju gotovo identičan osmijeh iako ne nalikuju puno jedna na drugu.

– S mojom sestrom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki poslije 28 godina. Dobro došli, napisala je tada Brena uz objavu.

https://www.instagram.com/p/CRd_0fhFU61/?utm_source=ig_web_copy_link

Faketa s porodicom godinama živi u Kanadi, a sa sestrom je jako bliska, čak se šuška i da će uskoro pokrenuti i zajednički posao.

– Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dvije se odlično slažu, a Faketa je pjevačici velika podrška. Sada su dogovorile da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima namjeru uložiti veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogriješile, angažirale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj se može odlično zaraditi, a s obzirom na to da Faketa s obitelji posljednja dva desetljeća živi tamo i ima papire, bit će lakše realizirati njihov poslovni plan, izjavio je njima blizak izvor za Kurir.

Lepa Brena je jednom prilikom progovorila o odnosu s Faketom i otkrila da je sestra počela pjevati prije nje.

– Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je, međutim, počela pjevati prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod utjecajem profesorice muzičkog odgoja Radmile Ćorović. Odrasle smo slušajući muziku s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća, ispričala je Brena jednom prilikom za Story.rs.

Izvor: dnevnik.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare