Pogba: Grejem Sunes? Čuo sam da je bio neki igrač, ko je on? - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Pogba: Grejem Sunes? Čuo sam da je bio neki igrač, ko je on?

Pol Pogba često je na udaru kritika, a nekada preterano reaguje na njih.

Tako je bilo kada je negativan komentar o njegovoj igri izneo Grejem Sunes, bivši as Liverpula i reprezentacije Škotske.

“Junajted je dao više novca nego što je trebalo. Juve ga je odrao kad je uzeo 100.000.000 funti. Pritom, Pogba me nije ubedio da je vredan tog novca. Možda jednog dana postane igrač”, rekao je nedavno Sunes i dodao još oštrije:

“Kad vidim Pogbu kako pleše na svadbi, zapitam se da li uopšte želi da igra za Mančester junajted. Nije mi jasno kako ne želi da igra za klub, a može da se provodi na venčanju”.

Odgovor francuskog veziste bio je vrlo interesantan.

“Ja čak i ne znam ko je Sunes. Čuo sam da je bio igrač i tako to, ali ne znam kako izgleda. Samo sam mu ime upamtio“, rekao je Pogba, a potom se obratio kritičarima.

“Kada poznaješ fudbal, nije ti potreban neko sa strane da ti kaže šta se dešava. Ne znam šta bih rekao kad i do mene dopire: ‘Pol radi ovo, Pol radi ono’. Možda ću jednog dana sresti te kritičare, da ih uživo pitam zašto tako pričaju. Najbitnije je šta vam kažu trener i saigrači. Sve ostalo je samo govoranicija, da bi se prodale novine”, poručio je Pogba.

Danas objavljeno

Mijenja se i Vimbldon

Zeljka

Najplaćeniji igrači Evrolige: Micić treći, Milutinov u Top 10

Zeljka

Stiv Ker: Ne možete Bjelicu da satjerate u ćošak

Zeljka

Ostavite komentar