PODVODILA KĆERKU ZA CIGARETE I ALKOHOL: Ovo su roditelji iz pakla, djeci priredili najgore sudbine - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

PODVODILA KĆERKU ZA CIGARETE I ALKOHOL: Ovo su roditelji iz pakla, djeci priredili najgore sudbine

Slučaj Anice B. (40) iz Niša koja je uhapšena zbog podvođenja maloljetne kćerke (17) i zlostavljanja svog sina, nažalost jedan je od mnogih koji su se desili u Srbiji.

Prošle nedjelje je odjeknula vijest da je uhapšena majka iz Niša., koja se sumnjiči da je počinila krivično djelo trgovina ljudima jer je svoju maloljetnu kćerku I.B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako namirila svoj novčana dugovanja. Takođe sumnjiči se i da je u pokušaju da vrati novčani dug i svog maloljetnog sina odvela u lunapark kod Branisava kako bi radio, iako joj sin ima svega 12 godina.

Podvodila ćerku za 50 evra

Elenora R.(42) iz Subotice uhapšena je zbog sumnje da je podvodila svoju ćetrku staru 14 godina muškarcima za novac. Ona je priznala da je svjesno učinila djelo, te i da se sama bavila prostitucijom i da su muškarci kojima je podvodila svoju kćerku bili njene mušterije. Elenora je seksualne usluge svoje kćerke naplaćivala 6.000 dinara.

Vesna M.(43), majka mostrum iz Velikog Gradišta podvodila je svoju kćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara. Njoj je pomogao bivši dečko Saša M., koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose sa djevojčicom. Kako su mediji ranije pisali, majka je djevojčicu duže vrijeme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor “da to svi rade”. Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta da zaradi i tako pomogne sebi i svojoj porodici.

Prodavali bolesne kćerke
Gnusno podvođenje 14-godišnje djevojčice iz Jagodine M.A., inače ometene u razvoju, otkriveno je početkom avgusta ove godine. Nju je otac Braniša A. (61) prodavao svojim poznanicima za deset evra. Seksualno iživljavanje nad djevojčicom, koja nije ni bila svjesna šta se dešava i čemu je sve izložena, dešavalo se pred ocem, koji je nerijetko kćerku podvodio i za nekoliko piva.

U Vrdniku kod Sremske Mitrovice uhapšen u junu mkesecu prošle godine je Imre L. (64) osumnjičen da je podvodio svoju 26-godišnju kćerku, devojku ometenu u razvoju. Pored oca, privedeni su i njegovi “prijatelji” M. S. (66), V. M. (74), V. A. (78) i M. B. (69), svi iz Vrdnika, osumnjičeni da su seksualno iskorišćavali djevojku u podrumu zgrade gdje Imre živi.

Kod privedenog M. S. su u telefonu pronađene fotografije obnažene djevojke, a komšije i poznanici ove porodice kazali su nakon hapšenja da ih ovakva vijest nimalo ne čudi.

– Ona je često bila sa ocem u društvu, po parku, i u društvu starijih osoba. O tome se odavno spekulisalo, da je on podvodi i uzima pare da bi imao za alkohol – rekao je jedan od komšija iz ove zgrade koji nije želeo da mu pominjemo ime.
Dve godine podvodio maloljetnu kćerku

Otac Ivan M. (46) i majka Tanja M. (38), iz Smederevske Palanke uhapšeni su 2017. godine zbog podvođenja svoje kćerke. Djevojčica je primoravana na seksualne odnose od kada je imala samo 13 godina i otac ju je podvodio na Plavom mostu u Beogradu, ali i prijateljima u Palanci, i to za 1.000 dinara. Ivan i Tanja su se u međuvremenu razveli, a kćerka je ostala sa njim. Novcem dobijenim od podvođenja plaćao je kafanske dugove. Jovanović je inače vlasnik jedne kafane koja se nalazi u centru Smederevske Palanke i bavi se iznajmljivanjem šatora za proslave i vašare, gdje dovodi striptizete i igračice.

Ono što ovoj jezivoj priči daje još užasniji ton jeste činjenica da je otac Ivan u policiji sve priznao pritom ne pokazujući ni trunku kajanja niti bilo kakve druge emocije. On je takođe naveo nadimke još dvojice klijenata koji su koristili njegove usluge.

Knjaževčanka T. D. je uhapšena i osumnjičena za podvođenje maloljetne kćerke i to najčešće starijim osobama iz obližnjeg staračkog doma. Majka monstrum je dobijeni novac trošila na alkohol i cigarete, a njene komšije ispričale su da uopšte nisu iznenađeni ovakvom informacijom.

Zlostavljanje
– D. T. je, uz mlađu, podvodila i stariju kćerku. Znala se i tarifa: D. T. je svoje usluge naplaćivala hiljadu, dok je, kako se pričalo, kćerke podvodila za 500 dinara više – rekle su komšije.

Prodavala ćerku (13) zbog nemaštine
Elvira S. (36) iz Kanjiže osumnjičena je za podvođenje 13-godišnje kćerke. Nesavjesna majka je priznala da je, u jednom slučaju, zbog nemaštine u koju je zapala, za 1.500 dinara prepustila maloljetnu kćerku odraslom muškarcu, ali je negirala da je bilo konkretnog seksualnog čina.

Poremećaji ličnosti
– Takva zlostavljanja i podvođenja najčešće se dešavaju u konzervativnim sredinama. Djecu podvode roditelji koji su alkoholičari, narkomani, u svakom slučaju zavisnici. Oni koji podvode djecu su devijantne strukture ličnosti, nemaju moralna načela, empatiju. Mnogi od njih imaju različite poremećaje ličnosti, a iskaziju i sadističke osobine – objasnila je ranije Maja Raković portparol IBSSA Biro za borbu protiv trgovine ljudima, ranije za Blic.

(Blic)

Danas objavljeno

Sanaderu šest godina zatvora za aferu INA-MOL

M.

Prijedor: Prijavljeno pet nezavisnih kandidata i 11 stranaka za izbore

M.

Banjalučaninu četiri i po godine zatvora zbog obljube djevojčice

M.

Ostavite komentar