14. Maja 2020.

Podrška Big radiju od kompanije Molson Coors

Big Portal

U ovim izazovnim vremenima, kada treba da ostanemo kod kuće, da bismo zaštitili sebe i druge, mnogi od vas nemaju tu mogućnost, već svojim radom i doprinosom, pokazujete da ste uvijek tu za nas. Svakodnevno na prvoj liniji borbe protiv pandemije, vaše zanimanje je jedno od najugroženijih u trenutnoj situaciji.

Dok se ostali građani mole da ostanu kod svoje kuće, sa svojim najbližima, na poznatom i sigurnom mjestu, vaš zadatak je da idete u središte dešavanja, na ulicu, te izlažete sebe potencijalnom riziku, a sve kako bi nam obezbjedili najnovije pravovremene informacije.

Pritisak, stres i neizvjesnost, koje novinarski posao i u normalnim uslovima donosi sa sobom, proteklih mjesec dana doživljava svoj vrhunac. Novinarski poziv je uvijek zahtijevao hrabrost. Sada, više nego ikad prije, vi to i demonstrirate.

Zbog toga, imamo potrebu i želju, ali i odgovornost pokazati vam našu zahvalnost i sreću, zbog svega onoga što radite za svoje građane.

Odlučili smo dati svoj mali doprinos na nama svojstven način, te vas pozivamo da uz vaše omiljeno pivo nazdravimo nekim novim ljepšim vremenima, sa željom da vas malo obradujemo i opustimo, tokom ovih stresnih dana.

Hvala vam što ste uvijek na visini zadatka i živjeli!

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare