POCO u Srbiji predstavio novi premijum telefon – POCO F4 GT - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

POCO u Srbiji predstavio novi premijum telefon – POCO F4 GT

Brend POCO je predstavio nove modele telefona, kojis us dostupni u Srbiji, a među njima se posebno izdvaja POCO F4 GT kao pravi flegšip.

Poco F4 GT je najavljen kao vrhunski gejming uređaj sa premijum performansama. Krase ga dodatni tasteri za gejming. U pitanju su levitirajući magnetni trigeri, koji mogu da budu pritisnuti i do 1,5 miliona puta, a testirani su na više od 100 popularnih igara.

Za vrhunski doživljaj igranja se koristi CyberEngine, jedan od najboljih linearnih motora dostupnih na Android pametnim telefonima, a nudi više opsega vibracija.

Telefon pokreće premiju čipset kompanije Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 1, a u pitanju je 4nm, osmojezgarni procesor brzine 3,0 GHz. POCO F4 GT ima i LPDDR5 RAM memoriju sa do 6400 Mbps, šzto omogućava vreme učitavanja, dok je za skladištenje podataka zadužen UFS 3.1 ROM.

Tokom gejminga, telefoni se značajno greju, a kako bi sprečio pregrevanje POCO F4 GT je opremljen najnovijom LiquidCool 3.0 tehnologijom, jednim od najnaprednijih sistema za hlađenje u industriji. Dvostruki VC sistem za hlađenje je optimizovan za pokretanje intenzivnih sesija igara.

Telefon koristi POCO HyperCharge tehnologiju punjenja od 120W i ima bateriju kapaciteta 4700mAh, koja se može u potpunosti napuniti za 17 minuta. za gejmere, kojima je potrebno duže trajanje baterije tokom igranja zahtevnih naslova, POCO F4 GT može da napuni bateriju do 100% za samo 27 minuta. Funkcija AdaptiveCharge sprečava da se baterija tokom cele noći prepuni u opsegu od kritičnih 80% do 100%.

POCO F4 GT krasi ravni AMOLED ekran od 6,67 inča sa 10-bitnim TrueColor mogućnostima, uz osvežavanje do 120Hz, čini da ovaj ekran oživi. Ovaj ekran je već postavio i upario 15 rekorda performansi ekrana od Display Mate sajta i ocenjen je kao ekran A+ klase.

Uz telefon stiže YouTube pretplatnički servis, YouTube Premium, koji je unapred instaliran. Kupci mogu da uživaju u YouTube Premium pretplati dva meseca besplatno.

Danas objavljeno

iOS 16 donosi mogućnost blokiranja spam SMS poruka

Vanja A

WhatsApp će vam dozvoliti da sakrijete „Last seen“ i „Online“ statuse

Vanja A

God of War: Ragnarök stiže, ali moraćemo još da se strpimo

V.R.

Ostavite komentar