Poco M3 Pro 5G dizajn je zvanično potvrđen, glavna kamera će imati senzor od 48 MP - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Poco M3 Pro 5G dizajn je zvanično potvrđen, glavna kamera će imati senzor od 48 MP

Poco je zvanično potvrdio dizajn M3 Pro 5G i poklapa se sa procurelim renderima koje smo videli pre nedelju dana. Ostrvo na kome je kamera je ograničeno na gornji levi ugao, umesto da ide preko uređaja kao na vanila M3.

Ostrvo ima drugačiji finiš od ostatka leđa, po čemu se ističe. Ističe se i veliki logotip „POCO“ i kompanija je toliko ponosna na ovaj dizajn da se ispod ubacila i manji „Designed by Poco“(?).

I ako pažljivije pogledati sliku, primetićete da glavna kamera ima senzor od 48 MP, baš kao na vanila modelu. Još nema informacija o druga dva modula, ali izgleda da ovde postoji neki dodatni hardver. Možda laserski sistem za autofokusiranje?

Pocorenderi.jpg

Poco M3 Pro 5G će imati debljinu od 8,92 mm i čini se da je njegovo ostrvo kamere gotovo u ravni sa zadnjim delom. Telefon će težiti 190 grama.

Prethodni detalji koje je kompanija otkrila uključuju ekran od 6,5 ”1080p + od 90 Hz, bateriju od 5.000 mAh sa 18W brzim punjenjem i Dimensity 700 čipset. Telefon je najverovatnije iskopirani Redmi Note 10 5G, tako da možete i tu malo zaviriti da biste pregledali specifikacije. Predstavljanje ovog telefona zakazano je za ovu sredu (19. maja), prenosiće se uživo u 14h po našem vremenu.

Izvor: GSM Arena

Danas objavljeno

Instagram dobija još više reklama

Vanja A

Cooler Master predstavio MM712 – gejming miša od samo 59 grama

Vanja A

Mask opet želi Twitter, poznata i cijena

Vanja A

Ostavite komentar