Počinje borba za FINALE ZVEZDE GRANDA: Ovo su nova pravila - BIGportal.ba
Ex Yu

Počinje borba za FINALE ZVEZDE GRANDA: Ovo su nova pravila

U finale Zvezde Granda će se plasirati 16 takmičara

Nakon dugih devet meseci u kome smo imali prilike da vidimo, puno radosti, smeha, ali i onih tužnih momenata, ostao je još samo jedan dan kada ćemo dobiti novog pobednika takmičenja Zvezde Granda.

U veliko polufinale plasiralo se 26 takmičara, od kojih će se 16 najboljih naći u finalu popularnog takmičenja, borbom u duelima. Saša Popović otkrio je i novo pravilo glasanja, po kojima će se takmičari plasirati u samu završnicu velikog takmičenja. ,

– U finale se ide sa sedam osvojenih glasova, znači šest glasova od žirija i moj je sedmi- rekao je Saša u najavi polufinalne emisije.

U polufinalu Zvezda Granda, plasirali su se: Željko Vukčević, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Velid Handžić, Enis Todić, Nermin Handžić, Stefan Tomić, Žarko Madžić, Adi Begić, Andrijana Petrušovska, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Jovana Lazarević.

Meliha Imširović, Mustafa Mehić, Miloš Kovačević, Hanad Džehverović Aleksandar Josifovski, Natalija Joksimović, Nikolina Đekanović, Aleksandar Damnjanović, Alem Bajrović, Sidik Šabanović, Tamara Živković
i Branka Šaula.

Veliko finale na programu je u subotu, 25. juna, kada ćemo saznati, ko će nakon devet meseci borbe, poneti laksavu titulu pobednika Zvezde Granda.

Danas objavljeno

Mirka Vasiljević odrasla je bez oca: Evo ko joj je nadomjestio tu ulogu u životu

V.R.

Danas počinje FRESH WAVE FESTIVAL!

Zeljka

Miloš Biković uživa sa djevojkom na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar