Početkom godine fotke drogiranog glumca šokirale su svijet, danas je neprepoznatljiv - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Početkom godine fotke drogiranog glumca šokirale su svijet, danas je neprepoznatljiv

Američki glumac Šon Vajs sada je trezan i vodi jedan potpuno drugačiji život. On je naime, početkom januara ove godine uhapšen nakon što je pod uticajem amfetamina provalio u jednu kuću. Tom prilikom isplivale su policijske fotografije koje su šokirale javnost.

Vajs je bivša dečja zvezda koja se proslavila igrajući ulogu Džordža Goldberga u Disneijevoj trilogiji “Mighty Ducks”.

Njegov prijatelj Dru Galagher, koji mu već nekoliko godina pomaže, otkrio je da je Šon u međuvremenu ostao trezan čak 270 dana, a pokrenuo je i “GoFundMe” kampanju kako bi skupio novac da mu i drugi pomognu. Do sad su prikupili preko 16.000 dolara.

On za neke stvari u svom životu može da krivi samo sebe, ali kad biste proveli neko vreme s njim, imali biste više razumevanja za njega. On je bolestan, mentalno je bolestan, a svi su odustali od njega”, rekao je Dru za časopis People.

Jedna od glavnih stvari koje je Šon morao da reši bili su njegovi zubi. Kad je čuo za njegovu situaciju, stomatolog iz Los Angelesa odlučio je da mu pomogne i besplatno mu sredi zube.

Facebooku pokazao kako Šon danas izgleda, bez droge i s novim zubima, i potpuno je neprepoznatljiv, prenosi Index.

“Prošlog Božića sam došao kod Šona i tad je prvi put pogledao u ogledalo i nije mogao da se prepozna. Nije imao zube. Njegov dijabetes je bio izvan kontrole. Nije mogao da sedi ni da spava. Imao je 38 kilograma. Pogledajte kako izgleda 10 meseci kasnije”, napisao je.

Njegovi pratitelji bili su oduševljeni promenom.

“Tvoja pomoć mu je spasila život. Ti si dobar čovek. Šon tako dobro napreduje, ponosna sam na njega”, “Ponosna sam na njega, srećan je što te ima”, “Kakva transformacija”, “Šon, izgledaš savršeno”, “Kakva transformacija, kakav povratak”, bili su neki od komentara.

https://twitter.com/Complex/status/1304437990387843087?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1304437990387843087%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fzivot%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2020mm%3D09dd%3D17nav_id%3D1734062

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar