Poćetino: Vraćam se - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Poćetino: Vraćam se

Bivši menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino izjavio je da otvoren da sasluša ponude iz Evrope, jer ima plan da nastavi sa radom na Starom konitinetu.

Argentinski trener prošlog meseca otpušten je iz londonskog Totenhema posle pet i po godina, a na tom mestu zamenio ga je Žoze Murinjo.

“Ima mnogo klubova i atraktivnih projekata koje bih mogao da razmotim. Moja namera je da se vratim u Evropu i da tu budem menadžer. Sad je potrebno da budem miran nekoliko dana i da vidim šta se dešava”, rekao je Poćetino za argentinski Foks Sport.

Poćetino je prošle sezone “pevce” odveo u finale Lige šampiona, gde su poraženi od Liverpula, a tokom njegovog menadžerskog štaza londonski klub je četiri sezone za redom završio medju četiri najbolja tima u Premijer ligi.

Nakon odlasak iz Londona, Argentinac je povezivan sa Bajernom i Arsenalom, koji su ostali bez prvog trenera.

“Najvažnije mi je da ohladim glavu posle pet i po neverovatnih sezona sa Totenhemom. Cilj mi je da pronađem način da obnovim i povratim samomotivaciju. Nisam imao mnogo vremena da sagledam šta se deslio. Moja prva i najbolja odluka je bila da se vratim u Argentinu, da dođem kući i da vidim porodicu i prijatelje. Ali očekujem da ću se vratitii u Evropu kako bi doneo odluke o svojoj budućnosti. Otvoren sam da saslušam sve ponude koje budu iznete pred mene”, zaključio je Poćetino.

Danas objavljeno

Šampionima u Melburnu ove sezone manja nagrada

Zeljka

“Novak je jedini stao u našu odbranu”

Zeljka

Portland poslije drame srušio Nikse, San Antonio “pregazio” Vašington

Zeljka

Ostavite komentar