13. Augusta 2021.

Poćetino: Mbape ostaje, Mesi srećan

Big Portal

Mediji su ranije preneli da Mbape ne želi da produži ugovor sa “svecima”, međutim, Argentinac je siguran da će Kilijan ostati u klubu.

“Mbape sa nama i za tri nedelje? Nemam šta da kažem osim ono što je predsednik već rekao. Kilijan je naš igrač i to će biti i dalje”, rekao je Poćetino i dodao:

“Nisam direktor, ja sam trener i želim da imam najbolje. Svi znaju da je Mesi jedan od najboljih, to smo rekli. Ali, imamo različite igrače koji su takođe među najboljima, poput Kilijana. Naš posao je da energija bude dobra i da svi rade na najbolji način.”

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Poćetino kaže da je Mesi srećan.

“Ne mogu da ga poredim sa onim kakav je bio pre nekoliko godina. Mogu da pričam o tome kakav je sada. Vidim ga srećnog, zadovoljnog, sa neverovatnom pozitivnom energijom. On je veoma zrela osoba, igrači ga znaju. Nadam se da ćemo uživati”, rekao je on, a potom dodao da Mesi neće biti u protokolu za meč sa Strazburom u subotu.

“Odradio je tek drugi trening, idemo korak po korak, prioritet mu je da se dobro oseća, a kada bude bio spreman, debitovaće.”

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare