26. Juna 2019.

Počela gradnja kružnog toka u Obilićevu

Big Portal

Zamjenom vodovodnih instalacija, ove sedmice počeli su radovi na budućem kružnom toku u naselju Obilićevo, na ukrštanju Istočnog tranzita sa Krfskom ulicom, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.
Ovo ukrštanje će u budućnosti biti od velikog značaja pošto se u ovom dijelu grada očekuje znatno povećanje saobraćaja, kada budu završeni svi radovi na izgradnji Istočnog tranzita.

U Odjeljenju ističu kako će se, poslije zamjene instalacija, izvršiti korekcija radijusa same raskrsnice i staviti novi, takozvani habajući sloj asfalta, poslije čega će biti ugrađeni montažno-demontažni elementi.

“Ova raskrsnica imaće dvije saobraćajne trake. U okviru raskrnice će se posebna pažnja obratiti i na uklapanje biciklističkih traka i pješačkih staza”, rekli su u ovom Odjeljenju.

U Odjeljenju se nadaju da će uskoro biti završena javna nabavka za izgradnju još jedne kružne raskrsnice u gradu, i to na ukrštanju Solunske i Kozarske ulice.

AGENCIJE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
savjest
savjest
4 godine prije

Kako da damo nadimak sadašnjem gradonačelniku?
Davidović je bio puran, jer kada ga novinari uhvate u laži on pocrveni / zajapuri se kao puran.
Hvalio se da je Banja Luka najljepši grad, ali ga je on arhitektonski uništio / zgreda su se pravile bez urbanističkog reda.Haos od grada. Pitanje je zašto je to radio?
Garvranović izgubljen u svemiru bez podrške svoje partije. Šta da se kaže?
Ovaj sadašnji pravi kružne tokove /nekvalitetne /, na ulazu u Budžak 5 benzinski pumpi u 500m pa to nema nigdje na svijetu. E moj gradonačelniće