Počela akcija "Biramo najuređenije" u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Počela akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci

Pod sloganom “Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad” počela je tradicionalna akcija Grada Banjaluke pod nazivom “Biramo najuređenije”, a prijave su otvorene u periodu od 7. do 25. juna.

U akciji, koja se organizuje 19. godinu uzastopno, biće izabrano najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili na sajtu Grada.

Imajući u vidu neizvjesnost epidemiološke situacije potrebno je da se uz prijavni list dostavi 10 fotografija, u slučaju da izlazak Komisije na teren ne bude izvodljiv.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije “Biramo najuređenije”), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije “Biramo najuređenije”, Sanji Matarugi na broj: 051/244-444 (Lokal 774).

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.septembar 2022. godine

Vanja A

Danas je Svjetski dan srca: Banjalučani, pridružite se šetnji na Banj brdu

M.

Žalbe odlažu izgradnju mosta u Česmi

M.

Ostavite komentar