Pobjegao sa UKC RS pa osumnjičen da je ukrao automobil - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pobjegao sa UKC RS pa osumnjičen da je ukrao automobil

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 16. avgusta, priveli su R.D., osumnjičenog da je ukrao fijat punto, a za kojeg je naknadno utvrđeno da je samovoljno napustio liječenja na UKC RS nakon saobraćajnog udesa, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Krađu vozila fijat punto 16. avgusta prijavio je M.D.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se u konkretnom događaju radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz PU Banjaluka.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Vladika Jefrem: Manastir Miloševac vaskrsava na čudesan način

M.

Uvode lokdaun za nevakcinisane; moći će na ulicu samo u izuzetnim slučajevima

M.

Šestoro mrtvih u požaru u Brčkom

M.

1 Komentar

Ratko 18 Avgusta, 2020 at 12:34 pm

Veoma netačna informacija!!! Ne znam ko plasira ove netačne ili polovično tačne informacije!
Naime, lično poznajem osobu RD koja je izašla iz bolnice i svu situaciju oko ovog slučaja jer sam zajedno sa njegovom porodicom bio u potrazi za njim! On je imao tešku saobraćajnu nezgodu sa teškim posledicama, posebno na glavu, potres mozga, krvarenje na mozgu…i nekim čudom je sve to preživio i počeo da se oporavlja, ali je trenutno u takvom stanju da jedva prepoznaje svoju porodicu, dobio je strah od bolnice (možda jer je nekoliko dana bio vezan jer je bio u polu svjesnom stanju pa je pokušavao da ustane i da se isključi sa aparata za liječenje) i u jednom trenutku je odlučio da ode iz bolnice sa neurohirurgije i to je uradio bez ikakvih problema, izašao sa odjela u takvom stanju i prošao pored portira napolje!

Sve se ovo desilo oko 17h, oni iz bolnice zovu porodicu u 19h i počinje potraga do ponoći, ali ni do ponoći njihovi STRUČNJACI nisu uspjeli da isprate preko video nadzora kada je izašao iz sobe i da li je uopšte izašao iz bolnice, a zašto, pa zato jer niko od njih koji rade u obezbjeđenju ne zna da koristi njihov sistem za video nadzor i niko od njih na UKC se nije puno nasikirao što je iz bolnice sam izašao pacijent u takvom stanju, posebno takvom psihičkom stanju!
Slučaj je prijavljen i policiji, ali ni oni se nisu previše aktivno uključili u potragu jer su nas zaustavili u okolini UKC i to radi redovne kontrole i nisu bili upućeni da je nestala osoba iz UKC!

Na kraju on je stvarno nekim čudom naišao na taj automobil u kojem su ostali ključevi i ko zna kako odvezao se do jednog prijatelja koji ga je na kraju dovezao kući i zatim je porodica obavjestila policiju!

Umjesto da ovdje pišete o tome kako je pacijent u veoma lošem psihičkom stanju bez problema uspio da izađe iz UKC i da sve ovo uradi tj. da nije bio pod nikakvim nadzorom i da je mogao da povrijedi i sebe i druge, vi ovdje pišete kako je ukrao automobil i kako ga je policija uhapsila 16-og, a koliko ja znam ni to nije tačno!

Ovo je samo dio svega što se dešavalo te noći, mi smo ga tražili, a sve ostalo je bilo kao neka loša komedija u režiji UKC!!!

Odgovori

Ostavite komentar