Pobjedu sam posvetio djedu, novac mi je nevažan - BIGportal.ba
Ex Yu

Pobjedu sam posvetio djedu, novac mi je nevažan

Diplomirani politikolog i student filozofije iz Srbije osvojio je sumu od 220.000 dinara i odgovorio tačno na 24 pitanja.

Milan Bukvić je 2014, sa 18 godina prvi put učestvovao u kvizu “Potera”, a sada je u ovu emisiju došao u istom džemperu koji je nosio i na svom debiju. Uspio je da briljira i razbije tragača Milicu Jokanović. Pobjedu je posvetio dedi:

– Pored njega sam odrastao gledajući kvizove. On je bio izuzetan kvizaš, bolji od ostatka moje porodice, a bio je stidljiv čovjek i nikada se nije prijavio. Tako da sam ovaj nastup stavio kao krunu na moje odrastanje s njim – priča Milan, i dodaje da su mu prijatelji velika podrška:

– Porodici nisam rekao kada sam se prijavio, podržavali su me drugovi Ema, Vlada, Rade i Nikola.

Ovaj inteligentni mladić otkriva da mu je ovog puta cilj bio da ostvari bolji rezultat nego kada se prijavio prvi put.

– Bio je karantin baš u trenutku kad sam se prijavio, shvatio sam da će čitava godina biti prilično sušna, pa taman da unesem malo adrenalina i uspjeha. Prilično temeljno sam se spremao – priča Milan, i otkriva da mu je sada primarno obrazovanje:

– Trenutno završavam master na političkim naukama. Želim da diplomiram na filozofiji i posvetim se akademskoj naučnoj karijeri, da se bavim onim od čega ne mogu da živim, ali što mi je bog dao. Što se tiče kviza, zasad sam stavio tačku, možda tačku zarez, ali on će ostati moj hobi i nešto od čega ću moći da zaradim, piše Blic.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Lazić: Devojka kaže da će me ostaviti, ako napravim “ružno dijete”

Vanja A

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Vanja A

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku sa sinovima

Vanja A

Ostavite komentar