Pobjednik Evrovizije će se testirati na narkotike - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pobjednik Evrovizije će se testirati na narkotike

Pobednici Evrovizije biće podrvgnuti testiranju na narkotike, ali pre svega pevač Damjano David jer su glasine o tome da je konzumirao drogu baš u toku prenosa takmičenja, postale sve jače.

Članovi italijanske glem-rok grupe “Moneskin” koja je pobedila na Pesmi Evrovizije, vratili su se u Italiju, uz spekulacije da je pevač benda Damjano David uzimao kokain tokom nastupa u Roterdamu. Nakon što su mnogi tvrdili da je David konzumirao kokain na sinoćnjem takmičenju u Holandiji, on je obećao da će se podvrgnuti testu na narkotike.

“Želimo da ućutkamo glasine”, rekao je David novinarima po sletanju na rimski aerodrom “Leonardo da Vinči”. Glasine su se proširile po društvenim mrežama nakon što je David viđen nagnut nad stolom tokom direktnog prenosa manifestacije. Kada je na konferenciji za novinare po okončanju finala upitan da li je šmrkao kokain, David je rekao da ne uzima droge i da je bio u neobičnom položaju jer je drugi član benda slomio čašu kod njegovih nogu.

Evrovizija je potvrdila da je slomljena čaša pronađena ispod tog stola. David će se sutra testirati na prisustvo narkotika. Jučerašnja pobeda grupe “Moneskin” treća je za Italiju na Evroviziji i prva od 1990. godine, kada je prvo mesto u Zagrebu zauzeo pevač Toto Kutunjo.

Danas objavljeno

Zanimljiv trik za smanjivanje količine vlage u kući

Vanja A

250 evra za odrezak kod “Salt Baea”, mušterije: “Jeftinije je da odletiš do Turske”

Zeljka

Većina domaćica pravi grešku: Kako se pravilno čuva pirinač

Zeljka

Ostavite komentar