Pobegli u planine da se spasu od koronavirusa, završili sa promrzlinama i kaznom - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Pobegli u planine da se spasu od koronavirusa, završili sa promrzlinama i kaznom

Smjela odluka koja je mogla izgledati kao spontana romantična avantura, pretvorila se u noćnu moru za bračni par koji je odlučio da spas od karantina koji je uveden u Španiji, potraži u planini. Zavejani u snježnoj oluju, jedva su uspjeli da se spasu od smrzavanja.

Da stvari nikada u stvarnom životu ne izgledaju kao na filmu, na vrlo dramatičan način su imali priliku da se uvere 43-godišnji Peruanac i njegova 32-godišnja supruga Ruskinja koji su odlučili da spas od karantina i koronavirusa potraže bežeći u planinu.

Kao što se vidi na snimcima španske Civilne garde, nesretni bračni par se nije smestio u udobnu brvnaru sa kaminom, već su sami morali da se snalaze i od sakupljenog granja naprave kakav-takav zaklon, jer se na njihovu nesreću, beg poklopio sa snažnom snežnom olujom.

Posle dve noći provedene u improvizovanom skloništu, u ledenim uslovima, žena je počela da oseća vrtoglavicu i nije mogla da hoda, te je muž bio prinuđen da pozove policiju.

No tu njihovim mukama nije bio kraj, jer je Civilna garda i šumska spasilačka služba 48 sati pokušavala da im uđe u trag i da ih spase i vrati u Madrid.

Na kraju, osim promrzlina, zaradili su i kaznu jer su prekršili pravila karantina koji je uveden u Španiji zbog epidemije koronavirusa, po kojima je svim stanovnicima zabranjeno da napuštaju svoje domove, osim da odu do prodavnice ili apoteke.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Koristio brojeve iz kolačića sreće pa osvojio lutrijsku premiju!

Vanja A

“Majkl me je nazivao svinjom, kravom i kur*om – smijao se tome”

Vanja A

Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama

Vanja A

Ostavite komentar