Pljačkaš odnio 40.000 maraka - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pljačkaš odnio 40.000 maraka

U sred bijela danas danas u Bijeljini pljačka. Opljačkana je benzinska pumpa Dragstes na Pavlovića putu a, prema tvrdnjama zaposlenih, odneta je suma od skoro 40 000 KM. Pljačka se dogodila u jutarnjim časovima a sumnja je, poslije odgledanih snimaka sa nadzornih kamera, pala na jednog od radnika pumpe koji…

U sred bijela danas danas u Bijeljini pljačka. Opljačkana je benzinska pumpa Dragstes na Pavlovića putu a, prema tvrdnjama zaposlenih, odneta je suma od skoro 40 000 KM.

  • Pljačka se dogodila u jutarnjim časovima a sumnja je, poslije odgledanih snimaka sa nadzornih kamera, pala na jednog od radnika pumpe koji je tu zaposlen od otvaranja objekta, kažu u poslovodstvu firme.

Dodaju da je radnik Nenad Andrić, koji inače radi od februara, jutros došao kod kolege koji je izlazio iz noćne, iako nije bila njegova smjena, i pomogao mu je da složi pazare.

“Nestala su dva pazara koja ukupino iznose 36.367 KM, plus dodatna suma od 2.292 KM”, kaže radnica firme “Dragstes” Sandra Maksimović.

U poslovodstvu firme kažu da imaju saznanja da je radnik kojeg sumnjiče za pljačku napustio teritoriju BiH i otišao u Srbiju. Policijska istraga je u toku i ostaje da se utvrdi šta se zaista dogodilo.

BN TV

Danas objavljeno

Sukob u Kijevu – nezvanično, ima poginulih

M.

Bajden: SAD neće unilateralno poslati trupe u Ukrajinu

M.

Makron: Nećemo napustiti dijalog s Rusijom, ali cIJena će biti visoka

M.

Ostavite komentar