Plenković: Milanović opsjednut sa mnom - BIGportal.ba
Region Vijesti

Plenković: Milanović opsjednut sa mnom

Milanović je opsjednut sa mnom, poručio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković povodom novih optužbi i kritika hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

“Nisam pogledao sve što je on izgovorio. Sve više se pojavljuje neka vrsta opsednutosti. Milanović je opsednut sa mnom. Nastoji jako da potceni aktivnost koju sam imao u Briselu i Parizu”, istakao je Plenković, preneo je portal Index.

“On je isto bio u Briselu, šta je tad uradio, kupio polovni auto? To je taj nivo. Mojih pet godina u Parizu su mi jako pomogle da sagledam svet, da dobijem drugu diplomatsku optiku. Razlika između mojih i njegovih dostignuća je enormna”, naveo je on.

“Kilavac, jel to kad patriotski padneš s Patrije? Opsednut je košarkom, da na trepavicama stojim ne može me pobediti. Dam mu 10 bodova prednosti”, odgovorio je Plenković i dodao da je Milanović uceviljen i da još pati jer je izgubio na izborima od Plenkovića.

“Nikad mi nije ni čestitao, nakon pet godina”, dodao je Plenković.

On je sazvao pres konferenciju o rejtingu, a šest minuta je potrošio na Milanovića, navodi hrvatski portal.

Na pitanje do kada će trajati to prepucavanje, Plenković je rekao: “Zašto da ja zaćutim ? Mnogi su zaćutili nakon afere Janaf. To je bit o kojoj vi ne pitate. Nakon toga kreće tirada prema svima. Nećete valjda očekivati od mene, kilavca, da ja ćutim? Pa šta je vama, pa to je politika”, kazao je Plenković.

Danas objavljeno

Kraj Superlige: Izašli svi Englezi!

Zeljka

Zemljotres u blizini Ljubljane

M.

Predsednik otišao na prvu liniju fronta i poginuo

M.

Ostavite komentar