17. Jula 2022.

PlayStation Stars – novi lojaliti program za sve PS gejmere

Big Portal

Poeni i nagrade će moći da se sakupljaju na više načina. Recimo, korisnik može dobiti određeni broj poena ako pokrene određenu igru makar jednom u mesec dana. Takođe, nagrade se mogu dobiti za osvojene određene trofeje, a za najbolje u svojoj vremenskoj zoni slede još bolje nagrade.

PS Wallet i druge nagrade

Lojaliti poeni će moći da se zamene za digitalna dobra u PS Store, a Sony je pomenuo i zamenu za PS Wallet dopune.

Ali, to nije sve! Za one koji imaju aktivnu PS Plus pretplatu i odluče učestvovati u Stars programu, dobijaće dodatne poene uz svaku kupovinu u PS Store.

NFT?

Sony je pomenuo da će dodati i Digital Collectables, što veoma podseća na NFT. Naime, Digital Collectables su „digitalne reprezentacije stvari u kojima PlayStation igrači uživaju, uključujući figurice voljenih i kultnih likova iz igara i drugih oblika zabave, kao i drage uređaje koji ulaze u istoriju inovacija kompanije Sony“ – navodi se na PS blogu.

Ipak, u intervjuu za The Washington Post, Grace Chen je dao svima do znanja da Digital Collectables neće nikako biti NFT jer neće moći da se zamene ili prodaju, a ni nisu zasnovani na Blockchain tehnologiji.

PlayStation Stars će biti dostupan igračima krajem godine, a Sony je takođe napomenuo da će se servis vremenom razvijati i proširivati.

Izvor: saznajnovo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare