Plavuše ili crnke? Jedne su bolje u skesu, a druge više varaju, koje? - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Plavuše ili crnke? Jedne su bolje u skesu, a druge više varaju, koje?

Istraživanje je pokazalo da ipak postoji razlika kad je reč o veštinama u krevetu…

Pitanje oko kojeg se muškarci odvajkada spore, a i žene umiju da se sporečkaju, jeste ko je bolji u seksu – plavuše ili crnke? I dok će ljubitelji zlatokosih (kao i same blondine) tvrditi prvo, obožavaoci tamnokosih i brinete žestoko će zastupati drugo mišljenje. 

Šta je istina? I da li je moguće tako nešto utvrditi? Hm… Psiholozi i seksolozi će reći da nije, da međusobna privlačnost i kompatibilnost u seksu ne zavise od boje kose. 

Ali ako pitate muškarce, postoji odgovor na ovo pitanje. Tako makar sugeriše obimno istraživanje koje je sproveo tim britanskih naučnika. I ne samo da je jači pol “odredio” koje su bolje ljubavnice, već je uveo i neke druge kategorije, kada je riječ o poređenju blondina i brineta… 

Prije nego što otkrijemo rezultate istraživanja, recite nam vaše mišljenje, ko je bolji u krevetu?

Ko je bolji u seksu? BRINETE.

Prema ovom istraživanju, tamnokose imaju izraženiji avanturistički duh  krevetu i uopšteno više vole seks od plavuša.Skoro šest od deset osoba (58%) kaže da su brinete bolje u krevetu. Četiri od deset ispitanika (42%) kaže da su brinete spremnije da isprobaju “nove stvari” u spavaćoj sobi. A nešto manje od polovine anketiranih (47%) takođe kaže da su one i “najbezobraznije”.

Ko više vara u vezi, braku? PLAVUŠE

Plavuše možda nisu najbolje u seksu, ali su vrhunski masjtori kad je riječ o preljubi. Nešto više od polovine anketiranih (54%) reklo je da su plavuše najnevjernije, prate ih brinete (26%) i one sa crnom (12%) i crvenom kosom (8%).

Postoj još neke karakteristike koje su analizirane, pa tako je otkriveno da su osobe vješte u plesu bolji ljubavnici od onih koji nemaju ritma. To je potvrdilo 75% žena  i 63% muškaraca.

mondo.rs

Danas objavljeno

Angelinine kćerke iznenadile pojavom: Zahara nosila njenu staru haljinu, a Shiloh više ne želi biti dječak

Vanja A

Kanje Vest zvanično promijenio ime u Ye

Vanja A

Džoni Dep sletio u Beograd, jednim potezom začudio sve

Zeljka

Ostavite komentar