"Plašim ga se, prijetio je mom sinu": Bivša djevojka Merilina Mensona morala da se preseli - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Plašim ga se, prijetio je mom sinu”: Bivša djevojka Merilina Mensona morala da se preseli

Evan Rejčel Vud tvrdi da je njen bivši partner, a navodno i njen zlostavljač, Merilin Menson pretio je i njenom 8-godišnjem sinu Džeku, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Dejli mejl.

Kako piše list, tvrdnja je deo izjave u vezi sa tekućom pravnom borbom glumice za starateljstvo sa bivšim mužem Džejmijem Belom.

U dokumentima stoji da su navodne Mensonove pretnje naterale Vud (34) da pojača bezbednost u svom domu – uključujući postavljanje neprobojnih staklenih prozora, čeličnih vrata i ograde – i da se preseli iz Los Anđelesa (gde Bel još uvek živi) u Nešvil.

“Veoma sam zabrinuta za bezbednost našeg deteta kada smo u Los Anđelesu”, rekla je Vud o njoj i Belovom sinu u dokumentima, prenosi Dejli mejl.

Ona je dalje navela da se “izuzetno plaši” pomenutog “prestupnika”, misleći na Mensona, 52, sa kojim je izlazila od 2006. do 2010.

“Pretrpela sam teške, traumatične fizičke i emocionalne povrede koje mi je on naneo i bojim se da će hteti da mi se osveti zbog svedočenja tako što će povrediti mene, našeg sina i članove moje porodice”.

Menson je trenutno pod istragom zbog tvrdnji o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima nakon što ga je više od deset žena – uključujući Vud – optužilo za nedolično ponašanje.

Vud je u dokumentima takođe tvrdila da je druga navodna žrtva Mensona snimila muzičara dok je, kako kaže, slikao njenu decu i čak dobio brojeve socijalnog osiguranja adolescenata.

U iznetim pretnjama, Menson je pretio i seksualnim zlostavljanjem njenog sina Džeka.

Prema Dejli mejlu, Bel (35) je podneo zahtev kao odgovor, a rekao je da “ne razume šta se dešava”.

“Ili su tvrdnje Rejčel o pretnjama smrću tačne i Džek nije bezbedan sa njom, ili nisu tačne a ona mi uskraćuje sina iz drugih razloga koje je sama izmislila”, kaže Bel.

Bel i Vud su se razveli 2014. Britanski glumac oženio se Kejt Marom 2017. godine.

Vud je u februaru imenovala Mensona kao svog navodnog zlostavljača nakon što je godinama tvrdila da ju je zlostavljao neimenovani bivši.

Menson je oštro negirao sve optužbe, nazivajući ih “užasnim iskrivljavanjem stvarnosti”.

Danas objavljeno

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

Vanja A

Ostavite komentar