Plašila se da će njena beba smetati drugim putnicima pa im podijelila 200 poklona - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Plašila se da će njena beba smetati drugim putnicima pa im podijelila 200 poklona

Četveromjesečnoj bebi ovo je bilo prvo putovanje avionom, a kako bi prošlo što manje stresno i za njega, njegovu mamu, ali i sve ostale, putnike je dočekao mali znak pažnje.

Pažljiva mama rastopila je srca širom svijeta podijelivši 200 poklončića putnicima na desetosatnom letu, kako bi im se izvinila ako njen sin bude glasan. Riječ je o ženi koja je putovala iz Seula u Južnoj Koreji u San Francisko, a u paketićima koje je podijelila nalazila se poruka, kao i čepići za uši, te slatkiši.

Jedan od putnika, Dave Corona sve je fotografisao i objavio na svom Facebook profilu, a nije trebalo proći vremena da njegove fotografije postanu viralne.

“Ćao, ja sam Junwoo i imam 4 mjeseca. Danas putujem u SAD sa svojom mamom i bakom kako bih posjetio tetku. Pomalo sam nervozan i uplašen jer je ovo moj prvi let avionom tako da je moguće da ću plakati i praviti malo veću buku. Potrudiću se da budem tih, ali ne mogu ništa obećati. Molim vas oprostite mi. Mama je zato pripremila poklončić za vas! U njemu su slatkiši i čepići za uši. Molim vas iskoristite ih ako budem kriv za mnogo buke. Uživajte u putovanju. Hvala vam”, pisalo je u simpatičnoj poruci.

Iako je većina bila oduševljena ovom idejom i gestom, bilo je i onih koji je smatraju nepotrebnom.

“Lijep je to gest, ali mislim da bi ljudi trebali imati više razumijevanja tokom leta, a ne da stvaraju neugodnu situaciju roditeljima i djeci. Svi smo mi bili bebe u jednom trenutku svog života”, napisala je jedna od korisnica Facebooka, dok se druga složila s njom ali i istakna kako je tužno da trebamo druge “potkupljivati” da bi imali razumijevanja…

(index.hr)

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar