PJEVAČIMA JE TEŽE NEGO GLUMCIMA: Andrija Kuzmanović poručio - "ako je potrebna neka pomoć, tu smo" - BIGportal.ba
Ex Yu

PJEVAČIMA JE TEŽE NEGO GLUMCIMA: Andrija Kuzmanović poručio – “ako je potrebna neka pomoć, tu smo”

Velika buka se digla oko 90.000 dinara novčane pomoći koju su dobili pevači i pevačice kojima su nastupi otkazani zbog pandemije – sada glumac Andrija Kuzmanović tvrdi da njima “jeste teže”

Glumac Andrija Kuzmanović trenutno radi na nekoliko pozorišnih i filmskih projekata koje će premijerno predstaviti publici u 2021, a sada je po prvi put otkrio koliko je pandemija koronavirusa finansijski uticala na njega i njegove kolege.

“Estradnim umetnicima je mnogo problematičnije nego glumcima zato što oni nemaju gde da rade, pevači tokom ove godine nisu imali proslave, krštenja i slavlja na kojima bi pevali i zaradili. Mi smo super prošli i u ovom trenutku sam zahvalan na tome. Za ostale mi je žao, ali ako ikako treba da se pomogne, tu smo“, rekao je glumac i otkrio koliko se njegov kontakt sa publikom promenio.

“Nije isto kada igrate pred punom salom i kada izvodite predstavu pred malo ljudi. Ali, moramo da naučimo da moderno pozorište živi s nekim novim pravilima. Nedostaje mi publika”, priznao je glumac i dodao da mu je drago kad izazove emotivnu reakciju publike.

Kuzmanović praznike proslavlja tradicionalno, kod kuće sa porodicom.

“Moji najbliži su hermetički zatvoreni kod kuće, a otići ću kod njih ako budem dobio negativan test na koronu” rekao je Andrija, komentarišući to što se on i njegove kolege često testiraju na koronavirus kako bi bili sigurni da nisu zaraženi.

(MONDO, Alo)

Danas objavljeno

Mrka će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana i to pored ovog pjevača!

Vanja A

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice

Vanja A

Nives Celzijus opet “isprovocirala” dekolteom

Vanja A

Ostavite komentar