Pjevačicu Editu saslušavaju u policiji zbog bombaškog napada na studio - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevačicu Editu saslušavaju u policiji zbog bombaškog napada na studio

Pjevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata došla je jutros u policiju gdje je saslušavaju zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće “FM Plej”.

Edita je u policiju stigla u 9.30 časova, a novinarima nije željela da daje izjave, već je samo rekla “Molim vas, ne sada”. 

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Podsjetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povrijeđen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pjevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana. 

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Naime, Aradinovićeva je navodno imala ugovor s producentskom kućom vrijedan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika.

(Kurir.rs/J.R.)
Foto: Instagram

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar