Pjevačici prijeti 8 godina robije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačici prijeti 8 godina robije

Zanimljivo otkriće vezano uz Šakirin odnos s Pikeom proizašlo je iz njenog pojavljivanja na sudu u Barseloni prošlog petka, gdje se brani od optužbi za poreske prekršaje počinjene između 2012. i 2014.

Kolumbijka tvrdi da nije bila državljanka Španije sve do 2015, što je iznenađujuće, jer je Žerara Pikea upoznala pet godina prije toga, a par je 2015. dobio svoje drugo dijete, Sašu.

Njihovo prvo dijete, Milan, krenuo je u školu 2015, ali je Šakira tvrdila da njena veza s Pikeom nije bila dovoljno čvrsta da postane državljanka Španije sve do 2015.

Prema španskim novinama La Vanguardia, Šakirin advokatski tim tvrdi da između njih “nije bilo čvrste obaveze”, te da su “mogli da se viđaju samo tokom praznika ili kratkotrajnih putovanja, bilo u Barseloni ili u drugim dijelovima svijeta”.

Šakira tvrdi da su tek krajem 2014. godine odlučili da uspostave sređenu vezu i zajednički boravak u Španiji, prenosi Kurir.

Protiv Šakire postoje razne optužbe za poreske prekršaje, zbog čega joj prijeti do osam godina zatvora. Međutim, s obzirom na to da je svako krivično djelo trajalo kraće od dvije godine i nije imala prethodni kriminalni dosije, vjerovatno bi mogla da izbjegne zatvor čak i ako je proglase krivom.

izvor: Srpskainfo

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar