Pjevačici Iggy Azalei ukraden nakit vrijedan 366 hiljada dolara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačici Iggy Azalei ukraden nakit vrijedan 366 hiljada dolara

Pjevačica Iggy Azalea i njen dečko, reper Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 hiljada dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak.

Dvadesetdevetogodišnja Iggy, pravog imena Amethyst Kelly, rekla je da je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantnu narukvicu vrijednu 70 hiljada dolara i 57 hiljada vrijedan Audemars Piquetov zlatni sat s dijamantima te dijamantni vjenčani prsten, stoji u policijskom izvještaju.

Kelly je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gdje je došla sa 16 godina.

Rekla  je policiji kako je bila sama u podrumu iznajmljene kuće u Atlanti 15. novembra kada je čula korake u kuhinji na drugom spratu.

Bila je kišna noć pa je Iggy pomislila da je to Playboi (23), pravog imena Jordan Carter, jer je ostavila otključana zadrnja vrata.

Iggy i Playboi pozvali su policiju 17. novembra nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Kelly je rekla policajcima da su pregledali  snimke bezbjednosne kamere i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na zadnja vrata u 21:51 te je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci, prenosi Hina.

Carter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj te je imao crnu masku i rukavice.

Izvor. Hina

Danas objavljeno

Najčešće roditeljske fraze koje ne bi trebalo upotrebljavati: “Razgovaraćemo kad dođemo kući”

Zeljka

Danas je Krstovdan, dan strogog posta

Zeljka

Novi nastavak kultnog filma trenutno vlada bioskopskim salama

Zeljka

Ostavite komentar