18. Marta 2020.

Pjevačice ne izlaze iz domova, kćerkama su UČITELJICE

Big Portal

Školarci će nastavu pratiti preko RTS-a, gdje će se emitovati časovi, a pjevačice su istakle da će svojim kćerkama posvetiti punu pažnju i pomagati im oko svega.

– Nina i Tea su bile presrećne (smeh). Kada su čule da je proglašeno vanredno stanje i da neće morati da idu u školu, odmah su počele sa planovima kako da iskoriste “slobodno” vrijeme. Pustila sam ih da se malo raduju, a onda sam im rekla da će sada morati da uče mnogo više, što im se nikako nije dopalo – rekla je Ana Kokić za Alo i dodala:

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

– Iskrena da budem, nadam se da nastavnici neće biti previše strogi zbog cijele ove situacije, ali ja ću dati sve od sebe da im pomognem. Ideja da uče preko kanala javnog servisa čini mi se izuzetno zanimljivom, pa ćemo vidjeti kako to funkcioniše.

Pjevačica je dodala i da će potražiti pomoć svoje sestre Maje.– Ona odlično govori i piše francuski, pa će mi tu biti potrebna pomoć, sve ostalo ću sama objasniti devojčicama – rekla je Ana.

Foto: Jelena Žigić/RAS Srbija

Nataša Bekvalac takođe će vrijeme provoditi u svom domu, sa nasljednicama Katjom i Hanom, koja će učiti kod kuće.

– Hana je bila presrećna, ali sam joj u startu rekla da ne bi trebalo toliko da se raduje jer ću sada ja biti zadužena za njenu nastavu kod kuće (smijeh). Šalu na stranu, situacija je izuzetno ozbiljna i činjenica da je proglašeno vanredno stanje govori nam puno toga.

– S druge strane, sada će imati više vremena da se posvete učenju, samim tim što izlazak iz kuće bez preke potrebe neću dozvoljavati – rekla je Nataša za pomenuti list, piše Blic.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare