23. Augusta 2019.

Pjevačice morale javno da se izvine zbog provokativnog spota

Big Portal

Dve pevačice iz Indonezije, koje čine „Votermelons duo“, bile su primorane da se izvine javnosti, pošto je njihov spot za pesmu Bounce ocenjen kao neprimeren i provokativan.

Sadržaj u spotu, ocenjen kao neprimeren, odnosi se na igranje i skakanje pevačica u tržnim centrima, na parkinzima i drugim javnim mestima.

Pevačice su takođe bile pozvane na informativni razgovor zbog problematičnog sadržaja iznetog u javnost, pošto su se na to žalio jedan broj građana.

Inače, članice „Votermelons dua“ i nedavno su bile u centru pažnje javnosti jer su, ako se mediji izvestili, osigurale svoje grudi na 60.000 funti.

U Komisiji su naveli da su razgovor sa pevačicama tražili jer su „zabrinuti zbog video-snimka i jer se se boje da će deca početi da imitiraju njihovo neprimereno ponašanje“, preneo je indonežanski list Tribun News.

Pevačice su se posle sastanka sa predstavnicima Komisije, javno izvinile građanima.

„Ovo će biti lekcija za nas da budemo pažljivije u budućnosti i da pokušamo da se zabavljamo na bolji način. Naš seksi imidž ostaje, ali neće biti vulgaran“, izjavile su Vania i Klara.

Njihov menadžer, Soni Bule, rekao je da sporni snimci „možda nisu dobri za mlađe generacije i decu Indonezije“.

Inače, duo je poznat po izvođenju “dangdut” muzike, koja je popularna u Indoneziji i koja korene vodi iz tradicionalne hindu i arapske muzike.

Ipak, ovaj žanr u savremenijemo ruhu izazvao je ogorčenje određenog broja građana u ovoj državi gde je većina stanovnika muslimanske veroispovesti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare