Pjevačice morale javno da se izvine zbog provokativnog spota - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačice morale javno da se izvine zbog provokativnog spota

Indonežanske vlasti ukorile su pop pjevačice Klaru Gop i Vaniu Kjar, zbog muzičkog video-spota, tražeći da se javno izvine zbog neprimjerenog sadržaja, što je ocjena državne komisije zadužene za brigu o djeci.

Dve pevačice iz Indonezije, koje čine „Votermelons duo“, bile su primorane da se izvine javnosti, pošto je njihov spot za pesmu Bounce ocenjen kao neprimeren i provokativan.

Sadržaj u spotu, ocenjen kao neprimeren, odnosi se na igranje i skakanje pevačica u tržnim centrima, na parkinzima i drugim javnim mestima.

Pevačice su takođe bile pozvane na informativni razgovor zbog problematičnog sadržaja iznetog u javnost, pošto su se na to žalio jedan broj građana.

Inače, članice „Votermelons dua“ i nedavno su bile u centru pažnje javnosti jer su, ako se mediji izvestili, osigurale svoje grudi na 60.000 funti.

U Komisiji su naveli da su razgovor sa pevačicama tražili jer su „zabrinuti zbog video-snimka i jer se se boje da će deca početi da imitiraju njihovo neprimereno ponašanje“, preneo je indonežanski list Tribun News.

Pevačice su se posle sastanka sa predstavnicima Komisije, javno izvinile građanima.

„Ovo će biti lekcija za nas da budemo pažljivije u budućnosti i da pokušamo da se zabavljamo na bolji način. Naš seksi imidž ostaje, ali neće biti vulgaran“, izjavile su Vania i Klara.

Njihov menadžer, Soni Bule, rekao je da sporni snimci „možda nisu dobri za mlađe generacije i decu Indonezije“.

Inače, duo je poznat po izvođenju “dangdut” muzike, koja je popularna u Indoneziji i koja korene vodi iz tradicionalne hindu i arapske muzike.

Ipak, ovaj žanr u savremenijemo ruhu izazvao je ogorčenje određenog broja građana u ovoj državi gde je većina stanovnika muslimanske veroispovesti.

Danas objavljeno

Biciklom u porodilište

V.R.

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar