Pjevačica uzdrmala javnost albumom, a sporan i jedan stari hit - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačica uzdrmala javnost albumom, a sporan i jedan stari hit

Ubrzo nakon što je pevačica Bijonse izbacila dugo očekivani album, deo javnosti revoltiran je zbog neprikladne reči u pesmi “Heated”, a sada stižu optužbe i od strane Monike Levinski – ali zbog Bijonsinog hita iz 2013. godine.

Naime, u pomenutoj numeri na novom albumu “Renaissance”, kako navodi pevačicin tim, zbog “neprijateljskog ableizma”, biće izbrisana sporna reč “spaz” (odsustvo kontrole nad pokretima ili emocijama, u zavisnosti od konteksta).

U jeku novonastale situacije koja je posebno uzburkala aktiviste za prava osoba sa invaliditetom, oglasila se i Monika Levinski koja je na društvenoj mreži Tviter aludirala da Bijonse treba isto tako da se pobrine i za jednu od najslušanijih pesma s albuma koji je nazvala svojim imenom.

Radi se o hitu iz 2013. godine “Partition”, kroz čiji stih pevačica podseća javnost na aferu Levinski – Klinton iz devedesetih, a Monika želi da se njeno ime izbriše iz istog.

“Kad smo kod toga… ‘Partition'”, napisala je Levinski u tvitu 1. avgusta, a sve zbog stiha “Monica Lewinsky’d all on my gown”.

Ranije, 2014. godine, ona se zahvalila Bijonse, govoreći za “Vanity Fair”, ali i dodala da bi “pravilnije bilo kazati tu njegovo ime, a ne njeno”.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar