19. Januara 2022.

Pjevačica u drečavo roze odeći na sahrani svog sina – postoji razlog

Big Portal

Šejn O'Konor je sahranjen 15. januara nakon ceremonije na groblju Njulands Kros i krematorijumu u Zapadnom Dablinu, kojoj je prisustvovalo 50 članova porodice, uključujući njegovog oca Donala Lunija.

Po Šejnovoj želji održana je hinduistička sahrana, a pevačica se na njoj pojavila odevena od glave do pete u roze boju, upravo jer je bi on tako želeo.

Inače, Šinejd je i svoj dom u Irskoj uredila po hinduističkim pravilima, za koji se dosta vezuju boje.

https://twitter.com/OhSineady/status/1482329526499741702

Njena vila. koja se prostire na 345 kvadrata, ima šest spavaćih i četiri dnevne sobe, a ima pogled na Irske plaže.

Kada je enterijer kuće u pitanju, ona je uređena u raznim, jarkim bojama. Kako je izgrađena 1860. godine, zadržala je Viktorijanski stil, ali je pevačica dodala i svoj pečat. Svaka soba ima drugačiju boju nameštaja, a dominira pink.

Jedna od soba je posvećena hinduističkom bogu Višni, sa muralom koji je urađen na plafonu.

Šinejd se uselila u ovu kuću 2007. godine, a kupila ju je za 1.7 miliona evra. Deset godina kasnije, kako je provodila dosta vremena u Americi, odlučila je da proda kuću za manju cenu – 750 hiljada evra.

Međutim, tada nije uspela da je proda, pa ju je prošle godine ponovo stavila na prodaju za 950 hiljada evra. No, kako izvori navode, uspela je da je proda za mnogo više. Tačna cena nije poznata, ali navodi se da je dobila preko milion evra.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare