27. Septembra 2021.

Pjevačica tvrdi da je izgubila nevinost silovanjem – imala je 17 godina, on 29

Big Portal

Pevačica, koja sada ima 42 godine, prvi put je progovorila o potresnom incidentu u svojim memoarima “Spinning Plates”, koji bi trebalo da izađe sledećeg meseca.

Otvarajući se u svojoj knjizi, Sofi je rekla da se vratila u stan navodnog napadača nakon što ga je upoznala na svirci.

Podsećajući na ono što se sledeće dogodilo, u odlomku objavljenom u Dejli Mejlu navodi se: “Džim i ja smo počeli da se ljubimo i pre nego što sam to shvatila bili smo na njegovom krevetu, a on mi je skinuo donji veš”.

“Čula sam sebe kako govorim ‘Ne’ i ‘Ne želim’, ali nije bilo nikakve razlike. Nije me slušao i imao je seks sa mnom i bilo me je stid. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se glupo”, piše pevačica.

Dalje navodi da se seća da je zurila u Džimove police za knjige i razmišljala: “Moram sada ovo da dopustim”.

Rekla je da se osećala “saučesnikom” čuvajući svoju muku u tajnosti, nadajući se da bi njena priča mogla da pomogne svima koji su prošli kroz nešto slično.

Odlučila je da ne otkrije počinioca jer nije zainteresovana da ga “imenuje i osramoti”. Međutim, ona naglašava: “Želim da ohrabrim bilo koga da shvati gde je granica između dobrog i pogrešnog.”

Takođe je izrazila želju da bude saslušana. “Nisam bila saslušana kada sam imala 17 godina, ali mislim da će me sada čuti”, rekla je ona stranim medijima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare