Pjevačica se dva puta razvodila, a sin joj ne dozvoljava da ga spominje - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevačica se dva puta razvodila, a sin joj ne dozvoljava da ga spominje

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle, deset godina bila je u braku sa Romeom Grilom, od koga se razvela krajem devedesetih godina, zbog njega je napustila Jugoslaviju i radila kao nastavnica.

U periodu najveće popularnosti grupe Kaliopi se sa tadašnjim suprugom Romeom povukla sa muzičke scene i iz Jugoslavije preselila u Švajcarsku, gde je punih deset godina živela anonimnim životom. Učila je nemački jezik i radila mnoge druge poslove. Pet godina Kaliopi je predavala muzičko u srednjoj školi. Govorila je da su je upravo učenici nagovorili da se vrati muzičkoj karijeri.

Suština njenog života je sin Pako, koji živi u Švajcarskoj.

– Najemotivniji trenutak u mom životu bio je njegovo rođenje. On živi u Švajcarskoj i ne volim da pričam o njemu. Stalno Romeu i meni govori: „Nemojte o meni da pričate, zaboravite me u izjavama”, tako da to moram da ispoštujem – rekla je Kaliopi jednom prilikom.

Nakon razvoda od Romea, pevačica je uplovila u vezu, a zatim i u brak, sa trinaest godina mlađim glumcem i rediteljem Vasilom Zafirčevim.

– On je čovek koji me najbolje poznaje kada je u pitanju muzika. Nas dvoje smo suđeni jedno drugome. Ako nismo u životu, bar smo u muzici. Tu se nikada nismo rastali. Ako smo se rastali kao supružnici, nismo kao muzički tandem. Nas dvoje imamo šta da ponudimo publici, da ispričamo. Nije slučajno što sam u svom životu upoznala njega – poručila je i iznenadila mnoge.

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar