PJEVAČICA OTKRIVA KAKO SU JE PROSILI Aleksandra je OVAKO odgovarala na ponude - BIGportal.ba
Ex Yu

PJEVAČICA OTKRIVA KAKO SU JE PROSILI Aleksandra je OVAKO odgovarala na ponude

Pjevačicu Aleksandru Mladenović zatekli smo dok se spremala da zapjeva u jednoj kafani u Beogradu, gdje je napravila atmosferu za pamćenje. Osim što nastupa često, pjevačica radi i na novim numerama.

– Sada radim jedan duet, koji se nadam da će izaći u martu, ali ne mogu da vam otkrivam više. Muško – ženski je duet i biće brža pjesma, ali ću poslije toga izdati jednu svoju numeru koja će biti još bržeg ritma – kaže Aleksandra koja je zadovoljna što ima toliko nastupa i što su pjesme koje je snimila prošle dobro, te ih publika sa njom pjeva na zajedničkim druženjima.

– To me više raduje nego pregledi na Jutjubu. Najviše se izdvojila pjesma “Poseban” dok je moja lična karta “Ljubav ili ludilo”.

Pjevačica ne krije da joj na nastupima momci često prilaze.

– Dešava se da šalju cvijeće i piće, ali nemam vremena da se bavim udvaračima jer sam fokusirana na nove projekte. Trudiću se da dam maksimum i da ljubav stavim malo sa strane – otkriva i priznaje da su je čak i prosili.

– Dešava se svašta, prilazili su da pitaju da se udam za njih ili dođu i napišu mi to na telefonu. Kulturno sam ih obijala, sve je to simpatično i slatko – kaže Mladenovićeva, za koju se pisalo da je kupila stan u Beogradu.

– Pet godina sam na estradi i ponosna sam što sam mogla sebi da to da obezbijedim, da se ne oslanjam ni na koga. Kupila sam dva stana i zadovoljna sam, ali ne bih potencirala to. Svi koji vrijedno rade mogu sebi da obezbijede nešto – smatra Aleksandra, čija nova pjesma “Kutija za bol” uveliko osvaja publiku, piše Blic.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar