Pjevačica otkrila zašto prije svakog intervjua i nastupa mora da popije malo alkohola - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačica otkrila zašto prije svakog intervjua i nastupa mora da popije malo alkohola

Eli Goulding priznala je da ima običaj da popije čašicu alkoholnog pića prije intervjua i nastupa kako bi izgledala “smješnije ili zanimljivije”, a otvorila je dušu i rekla i to da je dugo uzimala terapiju zbog problema sa kontrolom bijesa.

Pevačica, koja je prvi veliki hit “Starry Eyed” imala 2010. godine, okrenula se piću otkako se našla u centru medijske pažnje. U razgovoru sa Fern Koton na predstavljanju podcasta “Happy Place”, ova 32-godišnjakinja je rekla često mora dase predstavlja da je onakva kakva nije i to sve kako bi se nosila, kako kaže, sa “nadrealnom situacijom u kojoj se našla”, piše klix.ba. Ona je rekla i to da se priprema za intervjue pijući, čak i pre pojavljivanja na BBC-jevom L”ive Lounge”-u koji se obično snima rano ujutro.

“Obično za mene to uključuje alkohol. Pretpostavila sam da ne mogu biti dovoljno dobra, pametna, duhovita ili luda da bih bila sa određenim ljudima bez njega. Mislila sam da će me piće učiniti barem malo zanimljivijom i interesantnijom”, rekla je Golding.

Ova muzičarka, koja je nastupila na svadbi princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine, postala je poznata zahvaljujući hitovima “Love Me Like You Do”, “Burn” i “How Long Will I Love You”.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Krao 40 godina, a osuđen samo na jedan dan zatvora

Vanja A

Osamdesetdvogodišnjak obara rekorde u skoku s motkom

Vanja A

Opet je pozirala u uskoj odeći – Džoj Korigan ponosno pokazuje svoju figuru

Zeljka

Ostavite komentar