Pjevačica okrenula nov list: Ne zanimaju je muškarci, samo dijete i karijera - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevačica okrenula nov list: Ne zanimaju je muškarci, samo dijete i karijera

Ana Nikolić je opet slobodna žena.

Kako Kurir saznaje, pevačica je raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem. Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti.

Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki. Uveliko radi kampanje, slikanja, a kada nije zaokupljena poslovnim obavezama, ne odvaja se od naslednice. Kako saznajemo, status slobodne žene je izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Ana je u nedavnim intervjuima koje je davala za medije rekla da nakon razvoda od Stefana Đurića Raste nema nameru da u javnosti priča o svom emotivnom životu, niti će svoje partnere da predstavi javno, a ni da se sa njima pojavljuje na gradskim dešavanjima.

– Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar – rekla je Ana u jednom od intervjua. Tokom jučerašnjeg dana, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozove na broj telefona poznat redakciji.  

Poznati Bio s Radom, družio se s Filipom

Ana nije jedina poznata žena sa kojom se Boško zabavljao. Podsetimo, on se 2017. zabavljao sa voditeljkom Radom Radenović. Njih dvoje su tada nekoliko meseci bili u vezi, a mnogi su smatrali da su idealan par. Bukvić je, inače, bio i najbolji drug Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin pa sebe.

Kurir

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar