Pjevačica ODSJEKLA KOSU i fura potpuno drugačiji imidž! - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevačica ODSJEKLA KOSU i fura potpuno drugačiji imidž!

Pevačica Seka Aleksić uključila se sa snimanja Majki i Snajki u Jutarnji program Kurir televizije i iznenadila gledaoce svojom novom, kratkom frizurom!

– Ustala sam u pola 6, došla sam na snimanje Majki i snajki. Naučila sam dosta tokom snimanja, što od Raše, što od takmičara. Korigovala sam svoja jela, a i frizuru. Ne znam što su se iznenadili svi, ovo je moj stari fazon. Veljko mene najviše voli sa kratkom kosom, eventualno paž, ne voli moje ekstenzije na kosi – rekla je Seka u Jutarnjem programu, a voditeljka joj je uputila kompliment da je sa novom frizurom ista Sofija Loren.

S obzirom da pevačica sad ima dosta posla oko snimanja Majki i snajki, otkrila je da su njeni sinovi kući sa tatom dok ona radi.

– Jakov i Jovan su kući sa tatom, juče sam pripremila grašak da ima da se jede. Kad god da znam da ostajem duže na snimanjima, ja pripremim ručak dan pre. Skoro sam pričala sa drugaricom oko pola bebe, i kažem, ako i naredna beba bude muško, teško meni jer su muškarci zahtevniji i traže veću pažnju. Jakov je na tatu, čim ima jednu malu mrljicu odmah se presvlači. Takav je i Jovan – kaže pevačica.

Aleksićeva je nedavno napravila gala rođendan za sina Jakova, gde je tematika bila “Spajdermen”, inače omiljen film njenog prvenca.

– Toliko je bilo dece, svi su uživali. Zaista smo se potrudili da napravimo pravu bajku. Jakov i Jovan nose modele koje ja kreiram – reka je Seka.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar