Pjevačica objavila da je izgubila bebu, ali ipak održava koncert: "Mojoj duši to treba" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačica objavila da je izgubila bebu, ali ipak održava koncert: “Mojoj duši to treba”

Nako što je na svom Instagram nalogu sa pratiocima podelila tužnu vest o spontanom pobačaju, britanska pevačica Džesi Džej potvrdila je da će ipak nastupiti, samo dan nakon što je saznala da je “bebino srce prestalo da kuca”.

Naime, Džesi je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži test za trudnoću i leži na krevetu.

“Još juče ujutro sam se smela s prijateljicom govoreći: ‘Ozbiljno, kako ću sutra uveče izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?’ Već juče poslepodne brinulo me je kako ću odraditi nastup bez da se slomim… Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca…”, napisala je u emotivnoj objavi pevačica.

Pecvačica, koja nije otkrila koliko je tačno bila trudna, dodala je:

“Jutros se osećam kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam”, zaključila je.

Rekla je i da je odlučila da sama ima dete jer joj je to bio životni san.

“Zatrudneti je bilo čudo samo po sebi i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću ga ponovno doživeti”, dodala je.

Iako je izgubila bebu, i uprkos tome što možda mnogi neće razumeti njenu odluku, pevačica je rekla da će održati nastup jer oseća da joj baš to u ovom trenutku može pomoći.

“Imala sam dva nastupa u 2 godine i mojoj duši to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi reći da bih trebala da otkažem nastup. Ali u ovom trenutku sigurna sam samo u jednu stvar. Počela sam da pevam kad sam bila mlada zbog radosti, kako bih ispunila svoju dušu, to se nikada nije promenilo i moram to da obradim na svoj način”, objasnila je.

Danas objavljeno

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

Vanja A

Ostavite komentar