15. Februara 2022.

Pjevačica NIKOLINA KOVAČ iskreno o planovima u karijeri

Big Portal

Mnogim pevačima jedna od najvećih želja u karijeri je da budu deo Evrovizijskog muzičkog spektakla. Iako na estradi postoji mnogo talentovanih izvođača, ne odlučuju se svi na ovaj korak. Lepa Nikolina Kovač objašnjava da li ćemo od nje u budućnosti moći da očekujemo o

– To je zaista veliki i ogroman projekat, a ja u životu sve radim po osećaju, sada, u ovom trenutku mislim da nisam dovoljno zrela za to. Trenutno nemam neku ambiciju, ali to ne znači da je u budućnosti neću steći. Prosto idem u korak za tim nekim unutrašnjim instinktom koji me vodi kroz posao. Želim da idem korak po korak sa muzičkim planovima, a sada mi je prioritet  pesma sa Halidom Bešlićem koja će biti uvertira za moj album. To je zaista važno za mene jer je jedan korak više. Ne želim da žurim uopšte- priznala je Nikolina.

Iako poseduje anđeoski glas i nesporiv talenat, danas je teško održati kontinuitet i popularnost u moru novih muzičkih pravaca. Većina pevača prati trendove kada je reč o novim projektima, međutim, Nikolina ima siguran stav kada je u pitanju njena vrsta muzike.

https://www.instagram.com/p/CZ9ai9LqAPP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=45ad9a2c-3f12-4772-ae3a-5d242e173f37

 Definitivno su se vrednosti poremetile, ali čovek ne treba da bude ono što nije. Ja sam imala izlete neke, probala sam nešto što mi ne pripada, ali generalno da bi trajao moraš da zadržiš svoj senzibilitet i treba da budeš to što jesi. Ne možemo mi uvek sve da kontrolišemo, dosta i privatni život utiče na poslovni, ljudi zavise od raspoloženja pevača. Ja to tako vidim i doživljavam, tako da kad tad se kockice poslože, nekome ranije, a nekome kasnije. Neko doživi tu brzu popularnost, ali to nije pravilo za trajanje – istakla je pevačica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare