Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi

Nakon problema sa bivšim mužem i ocem, pjevačica Britni Spirs se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Semom Asgarijem na dodjeli nagrada “The Daytime Beauty Awards” u Los Anđelesu.

Nagradu je ovog puta primao Sem, za rezultate u fitnessu, a 37-godišnja pevačica bila mu je podrška.

Britni se u pratnji Sema pojavila u veoma lošem izdanju. Očigledno se njen privatan život odražava i na njeno psiho-fizičko stanje, pa je pevačica izgledala veoma umorno, sa velikim podočnjacima.

Ranije ove godine Britni se dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje, navodno zbog toga što se teško nosila sa očevom bolešću.

“Trebalo bi da svi odvojimo vreme za sebe”, napisala je u aprilu na Instagramu uz motivacionu poruku: “Zaljubi se u brigu o sebi, o umu, telu i duhu”.

Nedugo zatim je izjavila da je otac Džejmi Spirs bez njenog pristanka poslao na lečenje u ustanovu za mentalne bolesti, kao i da je na silu davao lekove koje je ranije odbila da pije po preporuci lekara, prenosi Index.

Nakon što je 2008. godine doživela nervni slom, otac je bio zadužen za njenu imovinu. Iako je mogao da raspolaže njenom imovinom, 66-godišnji Džejmi nema ovlašćenje da je bez njenog pristanka pošalje na lečenje ili joj daje lekove koje ne želi da uzima.

Nedavno je bivši muž Britni Spirs, Kevin Federlajn prijavio njenog oca da je fizički zlostavljao njihovog starijeg sina Šona.

Nakon toga Kevin je dobio 70 posto starateljstva nad njihovim sinovima, 13-godišnjim Šonom i 12-godišnjim Džejdenom, što je dodatno slomilo Britni.

Njen otac je dobio zabranu prilaska unucima.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar