Pjevač spreman da snosi posljedice zbog slavlja uprkos zabrani - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevač spreman da snosi posljedice zbog slavlja uprkos zabrani

Video provoda iz kafane uprkos merama zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa veoma brzo proširio se svim nekadašnjim jugoslovenskim republikama, a pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari koji je učestvovao u derneku u Sarajevu poručio je da je spreman da snosi posledice.

Naime, uprkos propisanim merama, u Sarajevu je sinoć održana privatna zabava na kojoj su se našli mnogi poznati pevači. Na ovoj žurki bilo je oko 20 ljudi, među kojima su bili pevači Halid Bešlić, Šerif Konjević, Hari Varešanović, Slađana Mandić, Semir Cerić Koke, zatim dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član tela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, te ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Veću ministara Staša Košarac.

“Došao sam samo u najboljoj nameri da čestitam prijatelju rođendan”, rekao je Hari Mata Hari za Dnevni avaz, te dodao:

“Spreman sam da snosim posledice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti”.

Zbog ove proslave u Sarajevu, ministar zdravlja Kantona Sarajevo Rusmir Mesihović je doktora Nihada Fejzića razrešio dužnosti članstva u Naučnom telu Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom.

Danas objavljeno

POTRESNA ISPOVJEST MILENE RADULOVIĆ: Imala sam 17 godina, a on 61! Aleksić imao šemu zlostavljanja u blizini gomile djece!

D

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

D

OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE

D

Ostavite komentar