28. Novembra 2021.

Pjevač ponovo pozitivan za koronavirus – dva puta za mjesec dana

Big Portal

Adams je doputovao u četvrtak u Milano da bi predstavio kalendar Pireli za 2022. koji je fotografisao, gde je testiran po dolasku na milanski aerodrom Malpensa, prenosi CNN.

Kanadski rok pevač je otkrio da je pozitivan na koronavirus u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu fotografiju u sobi nakon što je testiran, a zatim kako sedi u kolima hitne pomoći, koja su ga odvezla na pouzdaniji PCR test.

U oktobru, Adams je morao da odustane od nastupa na svečanosti povodom uvođenja u Kuću slavnih rokenrola, nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Njegov portparol je tada rekao da je Adams “potpuno vakcinisan i da uopšte nema simptome”.

Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči je u petak za CNN izjavio da, iako ne želi da spekuliše o Adamsovom slučaju, „može biti da on i dalje ima virus u sebi i da je zbog toga bio pozitivan pošto se njegov organizam nije oslobodio virusa.”

„Utvrdili smo da kada se ljudi sa oslabljenim imunitetom zaraze, može da se desi da im se virus zadrži”, rekao je Fauči.

On je napomenuo da ne zna ništa o zdravstvenom stanju poznatog muzičara, i da zaista nerado daje bilo kakav komentar o tome.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare