Pjevač pokušava da izmakne zakonu: Krivična prijava je podnijeta! - BIGportal.ba
Ex Yu

Pjevač pokušava da izmakne zakonu: Krivična prijava je podnijeta!

Folker od marta mjeseca nije uplaćivao novac Sevićki za izdržavanje zajedničke ćerke Lorene, te su bivši supružnici i dalje na sudu.

Iako je tvrdio da više nema nikakva dugovanja prema bivšoj supruzi Ani Sević, pevač Darko Lazić ponovo je uhvaćen u laži. Dok se on pravda da je isplatio sve alimentacije, a njegova nova devojka Barbara Bobak podržava njegovu priču, istina je zapravo skroz drugačija.

Kako nam je otkrio Anin advokat, Miša Petrovski, Darko je ponovo prestao da plaća alimentaciju i to od marta ove godine.

– Lazić je bio dužan velik cifru za alimentaciju i mi smo podneli zahtev za izvršenje naplate, te je podneta i krivična prijava. On je u međuvremenu platio veći deo alimentacije sa kojim je kasnio i tu se zatvorilo njegovo dugovinje na mart mesec ove godine. Međutim, sada ima novo dugovanje, jer je od marta prošlo osam meseci, a on nije uplaćivao ni dinara. Njegovo zaduženje je da mesećno plaća 50 hiljada dinara, što znači da trenutno duguje 400 hiljada dinara, zaključno sa oktobrom mesecom – objasnio je Petrovski za gorepomenuti list.

U medijima se nedavno pojavila i informacija da su Darku u porodičnu kuću u Brestaču došli izvršitelji zbog duga za alimentaciju koju pevač nije isplatio bivšoj supruzi Ani Sević. Pisalo se i da su izvršitelji popisali stvari u Lazićevom domu, te da je njegova bivša verenica, Marina Gagić, odnela u međuvremenu neke stvari sa sve oznakama, koje su zapravo u njenom vlasništvu.

Kako Sevićkin pravni zastupnik tvrdi, oni nisu upoznati da li su izvršitelji bili na Lazićevoj adresi.

– Da li je bilo popisa to mi ne znamo, već samo nadležne službe. Oni nas samo obaveštavaju da li je bila uplata ili ne, što ovoga puta nije slučaj. Za sve ostalo se pitaju sud i tužilac, to je u njihovoj nadležnosti, mi smo prosto od početka podneli izvršnu presudu koju pokušavamo da naplatimo – ističe advokat Petrovski.

Izvor: Alo

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar