26. Jula 2022.

Pjevač naglo prestao da pije pa ostao klinički mrtav: “Bio je to zagrobni život”

Big Portal

Frontmen se prisetio da je video “neverovatno plavo svetlo” za koje veruje da je “zagrobni život”.

Bend se trenutno sprema da objavi novi album “Afterlife” 19. avgusta i krene na turneju po SAD sa Megadethom, a Mudi je otkrio kako ga borba sa zavisnošću od alkohola inspirisala prilikom stvaranja ovog albuma, u novom intervjuu za Metal Hammer.

“Umro sam”,počeo je Mudi

“Bio sam pijan oko dve godine, a za celu godinu nisam pio četiri dana! Što je smešno. Dakle, četiri dana sam se zaključao u kuću, a četvrtog dana je došla moja ćerka i otišao sam da joj dam čašu vode, i to je sve čega se sećam.”

“Ako prestanete da pijete bez pravih lekova i bilo čega drugog, umrećete. To se desilo. Bio sam mrtav oko tri i po minuta i postao sam deo nečega dok sam bio tamo. Кažem “tamo”, jer nisam bio u ovoj telesnoj ljusci. I prvi put u svom postojanju osetio sam mir.”

Pevač, koji se godinama bori sa zavisnošću od alkohola, opisao je iskustvo kao “plavu izmaglicu”, dodajući:

“Bilo je veoma tiho i mirno, i sećam se da nisam brinuo ni o čemu. Moj pogled nije bio jednosmeran, već širok, i sve sam mogao da vidim i osetim. Nije bilo nikakve veze, bio sam čista energija, i video sam ovo neverovatno plavo svetlo. Bio je to zagrobni život i bio sam na ivici.”

Mudija su oživeli pomoću defibrilatora.

“Sledeće što znam, ležao sam tamo sa dve lopatice na grudima, a ćerka mi je plakala u lice”, rekao je.

“Moja ćerka je bila ta koja je govorila: ’Molim te, ne sada.‘ Njen glas me je povukao unazad.”

Iskustvo koje je tada imao Mudi je opisao u muzičkom spotu Five Finger Death Punch za pesmu “The Tragic Truth”, koja se pojavljuje na predstojećem albumu “Afterlife”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare