27. Juna 2020.

Pjevač čvrsto vjeruje u ovu teoriju zavere

Big Portal

Ovaj 46-godišnji pevač u jednom intervjuu dovodi u pitanje (ne)opravdanost teorije zavere koja tvrdi da su nekoliko demokratskih zvaničnika i američki restorani bili su umešani u trgovinu ljudima i dece.

Ova teorija se proširila tokom američkih predsedničkih izbora 2016. godine, nakon istrage Njujork tajmsa i veb stranice Snopes za proveru činjenica. Međutim, teorija je ponovo pobudila interesovanje poslednjih nedelja, a čini se da je Vilijams takođe zainteresovan za ovu teoriju zavere.

“Činjenica je da ne znamo ništa, što znači da ništa nije raskrinkano. Nije bilo podruma na određenom mestu u toj piceriji. To nije dovoljno da bi se raskrinkalo”, rekao je Vilijams.

“NIko nije pitao, niko nije rekao i nije bilo odgovora. Prava pitanja nisu postavljena pravim ljudima na pravim mestima”, smatra pevač. Zagovornici teorije tvrde da su u mejlovima od menadžera kampanje Hilari Clinton koji su procureli bile šifrirane poruke koje su zvaničnike Demokratske stranke povezale sa pedofilskim krugom.

Oni su tvrdili da se deca zlostavljaju i da se satanistički rituali održavaju u podrumu picerije u Vašingtonu. Pomenuti restoran nije čak imao ni podrum, nijedna navodna žrtva nije istupila i nikada nisu pronađeni fizički dokazi koji bi podržali ovu teoriju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare