Pjevač čvrsto vjeruje u ovu teoriju zavere - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevač čvrsto vjeruje u ovu teoriju zavere

Robi Villiams je rekao da teorija zavere nazvana “Pizzagate” nije baš osporena.

Ovaj 46-godišnji pevač u jednom intervjuu dovodi u pitanje (ne)opravdanost teorije zavere koja tvrdi da su nekoliko demokratskih zvaničnika i američki restorani bili su umešani u trgovinu ljudima i dece.

Ova teorija se proširila tokom američkih predsedničkih izbora 2016. godine, nakon istrage Njujork tajmsa i veb stranice Snopes za proveru činjenica. Međutim, teorija je ponovo pobudila interesovanje poslednjih nedelja, a čini se da je Vilijams takođe zainteresovan za ovu teoriju zavere.

“Činjenica je da ne znamo ništa, što znači da ništa nije raskrinkano. Nije bilo podruma na određenom mestu u toj piceriji. To nije dovoljno da bi se raskrinkalo”, rekao je Vilijams.

“NIko nije pitao, niko nije rekao i nije bilo odgovora. Prava pitanja nisu postavljena pravim ljudima na pravim mestima”, smatra pevač. Zagovornici teorije tvrde da su u mejlovima od menadžera kampanje Hilari Clinton koji su procureli bile šifrirane poruke koje su zvaničnike Demokratske stranke povezale sa pedofilskim krugom.

Oni su tvrdili da se deca zlostavljaju i da se satanistički rituali održavaju u podrumu picerije u Vašingtonu. Pomenuti restoran nije čak imao ni podrum, nijedna navodna žrtva nije istupila i nikada nisu pronađeni fizički dokazi koji bi podržali ovu teoriju.

Danas objavljeno

Spiskao milione za tren: Ekscentrične kupovine koje su holivudskog glumca odvele u dugove

D

Vatikanska kasa u rukama žena

D

Održan prvi koncert sa socijalnom distancom u Njukaslu

D

Ostavite komentar