Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Pjevač Aron Karter (33) i njegova bivša vjerenica Melani Martin (29) kleli su se u svoju ljubav na društvenim mrežama, ali kako se čini, Melani je svojim potezom sve uništila, te ju je pjevač ostavio.

Melani se, kako je pjevač objavio, čula s Aronovom blizankom Ejndžel i njegovom porodicom, s kojom on ne razgovara, te ga je to strašno povrijedilo. Njih dvoje nedavno su dobili sina Princa.

“Melani me je lagala, bila je u kontaktu sa mojom sestrom bliznakinjom i mojom porodicom, sa onima koji su pokušali da me strpaju u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno”, napisao je Aron.

“Nikad nisam bio tako skrhan i izdan, nikad me niko nije toliko lagao. Sad ću očigledno postati samohrani otac, a maleni Princ nije ništa od toga zaslužio”, napisao je pjevač.

Par je zajedno od 2020. godine, a Aron je istetovirao Melanino ime na licu. Tokom veze Melani je jednom prilikom privedena jer je nanijela povrede Karteru, no nakon toga su se pomirili i objavili da čekaju bebu.

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Aron je mlađi brat puno poznatijeg Nika Kartera (41), koji je bio član popularnog benda Backstreet boys. Braća navodno nisu u dobrim odnosima, a Nik je tražio zabranu prilaska za Arona, jer je napao njegovu ženu.

Poznato je da se Aron godnama borio sa zavisnošću, kao i šizofrenijom, bipolarnim poremećajem, maničnom depresijom i akutnom anksioznošću.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Bezos najavio seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Vanja A

Život Joe Bidena obilježile su porodične tragedije u kojima je izgubio suprugu, kćerku i sina

Vanja A

Amal Clooney u hlačama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Vanja A

Ostavite komentar